Om

Nordvest Digitalisering leverer digital innovation og rådgivning til virksomheder og organisationer, der søger vækst, udvikling og digital optimering.

Særligt projektledelse og opgavestyring vha. digitale værktøjer og agile arbejdsmetoder, er blandt Nordvest Digitaliserings specialer. Arbejder man med cloud-baserede værktøjer og dermed device uafhængigt, kan selv et geografisk distribueret team, præstere en langt højere produktivitet, end traditionelt arbejdende teams og projektgrupper.

Nordvest Digitalisering er en enkeltmandsvirksomhed, der er grundlagt af Lasse Bager Jensen, og har til huse i Sønderjylland, nærmere bestemt i Starup nær Haderslev.

Lasse Bager Jensen er digitaliseringskonsulent, IT-projektleder og certificeret Scrum Master. Lasse er uddannet i, og har erfaring med ledelse af forandrings- og udviklingsprocesser i offentlige organisationer og private virksomheder.

Hvorfor navnet Nordvest Digitalisering?

Et af de langsigtede mål for Nordvest Digitalisering er, at være en medvirkende faktor til, at verdens digitaliseringsprojekter, sætter kursen mod nordvesteuropæiske, og dermed nordiske, demokratiske idealer og værdier inden for dataetik og moral. Deraf navnet Nordvest Digitalisering. Yderligere så relaterer navnet sig også til min fars navn (N. V. Jensen), der i sin tid inden for søfart, blev kaldt Nordvest af de fleste af sine kolleger.